Vervangende Voorjaarswedstrijdtraining

Vanaf 30 augustus organiseert de jeugdcommissie vervangende optimist-trainingen voor de voorjaarstrainingen. Deze trainingen zullen zijn voor gevorderde en beginnende optimist wedstrijdzeilers (enkel optimist). Er wordt gevaren op het Veerse Meer bij de WSV Wolphaartsdijk.

De trainingsdata zijn op zondag op de volgende data:

  • 30 augustus,
  • 6 september
  • 27 september 
  • 4 oktober.

De trainingen zijn een mooie klaarstomer voor de nog komende deltacombi‚Äôs en overbrugging voor de aankomende wintertrainingen.  De kosten voor deelname bedragen :40 euro voor (jeugd-/gezins-)leden van de WSVW. Niet-leden betalen 80 euro. Betaling kan bij inschrijving via Ideal.

Deze trainingen zullen een ander karakter dan de CWO-jeugdzeillessen in de zomer hebben. De wedstrijdtrainers die deze training gaan geven leren je de technieken van het wedstrijdzeilen; hoe werken lay-lines, hoe doe ik een roll-tack en hoe bouw ik een kruisrak op. Daarnaast worden er veel onderlinge wedstrijden gevaren. Leuk en erg leerzaam. Deze wedstrijdtrainingen staan open voor zeilers die wedstrijdambities hebben en die zelfstandig een wedstrijd kunnen varen.

Natuurlijk kunnen Corona ontwikkelingen ertoe leiden dat we deze plannen moeten aanpassen, maar daar gaan we vooralsnog niet van uit. Schrijf je daarom snel in via onderstaand formulier! vol=vol

Mail voor vragen naar de jeugdcommissie (jeugd@wsvw.com)

Niet leden kunnen eventueel jeugdlid worden tegen betaling van het eenmalige inleggeld en de jaarlijkse contributie. Kijk hier voor een overzicht van de tarieven. Om lid te worden kun je dit formulier invullen.


Inschrijfformulier Vervangende Voorjaarstraining 2020

Altijd bereikbaar tijdens de zeillessen.


NaamKlasse
Jette SpeeOptimist C
Jozien BorgmeijerOptimist C
Sven van DartelOptimist C
Finn WillekesOptimist C
Yasmijn BrackeOptimist C
Daan DominicusOptimist C
Fabienne Dekkers Optimist C