De WSVW is een actieve vereniging met een volle agenda. De recreatiecommissie organiseert activiteiten, tochten en feesten.

Tijdens de seizoensopening presenteert de commissie de activiteiten voor het komende jaar. In de zomer zijn er bijvoorbeeld zes verschillende vaartochten waar iedereen aan mee kan doen. Er zit voor iedereen wat bij – met tochten dichtbij huis, of meer avontuur voor de grotere jachten.

Op de haven zelf organiseren we feesten. Zoals het midzomerfeest met spelen voor jongen oud, informatie over een veiligheidsonderwerp (zoals het keuren van brandblussers of de marifoon) en een BBQ. Het grootste evenement is het jaarlijkse mosselfeest: na lekker eten nog lang nagenieten met muziek en een drankje.

De winter is een uitgelezen kans om tijd te besteden aan nautische lezingen, cursussen en excursies. Ook daar kunnen alle leden zich voor inschrijven.

Een zeskoppig bestuur zorgt voor de organisatie van alle grote en kleine evenementen, maar uiteraard zijn nog veel meer leden nauw betrokken bij activiteiten. Iedereen kan met ideeën komen en meehelpen. Zo dragen alle leden een steentje bij aan een gezellige vereniging.

 


Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie 2019

6 januari 2019 - 16:00

Meer informatie

Lezing Antifouling

2 februari 2019 - 15:00

Meer informatie