Zomer-clinic jeugd

In de laatste week van de zomervakantie in regio Zuid, organiseert de WSVW traditiegetrouw de zomerclinic. Omdat die week voor de zeilers die landelijke wedstrijden zeilen in het teken staat van voorbereiding op de United 4, en zij er met hun trainers niet bij zullen zijn, is de insteek dit jaar meer gericht op breedte sport. 

De zomerclinic is bedoeld voor optimist zeilers die zin hebben in 4 dagen lekker zeilen, minimaal zelfstandig de bovenboei kunnen halen (minstens CWO1 maar CWO2 is aan te raden), en afwisseling zoeken in wedstrijdtrainen en toeren. Er wordt elke dag fanatiek gezeild en geleerd. Zowel wedstrijdvaardigheden zodat je misschien wel net weer wat meer voorbereid aan de start van een Delta Combi verschijnt, als speurtocht of toertocht op het water om ergens langs het Veerse Meer een ijsje te halen.

Inschrijven kan via de website van de WSVW. Deelname staat open voor kinderen vanaf 7 jaar met een zwemdiploma A, een eigen optimist en deugdelijke kleding zoals wetsuit en zwemvest. Inschrijvingen sluiten in principe op 25 augustus. 

De WSVW hoopt op een mooie afsluiting van deze zomer vol zeilplezier. Bij vragen kunt u contact opnemen met jeugd@wsvw.com
 


Inschrijfformulier Zomerclinic 2021
NaamKlasse
Hidde LagendijkOptimist
Sven BotterwegOptimist CWO-3
Thomas LuitwielerOptimist CWO-1
Sven van DartelOptimist CWO-3
Noah NieuwenhuizenOptimist CWO-2
Isabelle HuigeOptimist CWO-2 + Vorderingenstaat
Yasmijn BrackeOptimist CWO-2 + Vorderingenstaat
Geisje TiekstraOptimist CWO-1 + Vorderingenstaat
Jobbe TiekstraOptimist CWO-2
Bob van de WielOptimist CWO-3
Tom van de WielOptimist CWO-1 + Vorderingenstaat
Noor DominicusOptimist CWO-1
Daan DominicusOptimist CWO-2
Anoniem AnoniemOptimist CWO-1
Anoniem AnoniemOptimist CWO-2