Zomer-clinic jeugd

In de laatste week van de zomervakantie in regio Zuid, organiseert de WSVW traditiegetrouw de Zomerclinic. Er wordt dit jaar meer ingestoken op wedstrijdzeilen dan op breedtesport.  

Er wordt gestreefd naar lesniveau afgestemd op Optimist wedstrijdniveau regionaal (delta combi's) en Optimist wedstrijdniveau landelijk (Optispring, U4 en Dutch Youth Regatta). Daarnaast is dit jaar ook weer de mogelijkheid om met een Splash in te schrijven.  

  • De groep “Optimist wedstrijd regionaal“ is bedoeld voor optimist zeilers die zin hebben in 4 dagen lekker zeilen, minimaal zelfstandig en effectief de bovenboei kunnen halen. CWO1 is een minimumniveau, maar CWO2 is zeker aan te raden. Er wordt elke dag fanatiek gezeild en geleerd. 
  • De groep “Optimist wedstrijd landelijk“ is bedoeld voor momenteel al landelijk varende Optimist zeilers. 2 van de 4 dagen (15 & 16 augustus) wordt gasttraining gegeven door Han Beverwijk. De overige 2 dagen traint de groep met een eigen WSVW trainer. 
  • De groep “Splash“ is bedoeld voor momenteel regionaal varende Splash zeilers. 2 van de 4 dagen (17 & 18 augustus) wordt gasttraining gegeven door Han Beverwijk. De overige 2 dagen traint de groep met een eigen WSVW trainer. 

Alle deelnemers zijn in het bezit van hun eigen boot. Inschrijven kan via het onderstaand formulier en sluit uiterlijk op 5 augustus.  

Voorbehoud: wij streven ernaar om zo veel mogelijk zeilers op het water te hebben, maar bij meer inschrijvingen dan beschikbare begeleiding wordt gekeken naar de datum en tijd van de bevestigde inschrijving & al dan niet lidmaatschap en kan het zijn dat wij inschrijvers teleur moeten stellen.  

Prijs:

  • Voor “Optimist wedstrijd regionaal“ 60 Euro
  • Voor “Optimist wedstrijd landelijk“ 130 Euro
  • Voor “Splash“ 130 Euro

Bij vragen kunt u contact opnemen met jeugd@wsvw.com.


Inschrijfformulier Zomerclinic 2024





 




NaamKlasse
Hidde LagendijkSplash CWO-3
Vera Veldman Optimist wedstrijd landelijk CWO-2
Tygo VermeerOptimist wedstrijd regionaal CWO-1
Liede WesthoeveOptimist wedstrijd landelijk CWO-3
Hannah WesthoeveOptimist wedstrijd landelijk CWO-3
Florentijn de RidderOptimist wedstrijd landelijk CWO-1
Maarten De WitOptimist wedstrijd regionaal CWO-1
Mia JongenOptimist wedstrijd regionaal CWO-1
Sven Botterweg Splash CWO-3
Jette SpeeSplash CWO-3
Daan Dominicus Optimist wedstrijd regionaal CWO-3
Noor Dominicus Optimist wedstrijd regionaal CWO-3