AFGELAST: Wintercompetitie 2017/2018 #5

Ook deze winter organiseert de wedstrijdcommissie weer een serie wedstrijden voor de zeilers die er geen genoeg van kunnen krijgen.

Alle kajuitboten kunnen meedoen, er wordt namelijk gevaren op handicap volgens het SW-systeem. De deelnemers worden ingedeeld in drie klassen: A, B en C.

Bij de briefing, om 11.00 uur op de wedstrijddagen in het Oorlam, wordt vermeld of de B- en C-groep afzonderlijk starten of gezamenlijk.

Het programma van een wedstrijddag is als volgt:

  • Van 10.00 uur tot 11.00 uur aanmelden in het Oorlam.
  • Om 11.00 uur briefing.
  • Om 12.00 uur start van de eerste groep.
  • Na de wedstrijden is er om 16.00 uur voor de deelnemers een after-sail met borrelhap in het Oorlam.

Op de laatste wedstrijddag worden overall prijzen voor de gehele competitie uitgereikt.

De data voor deze winter zijn:

  • 12 november 2017
  • 10 december 2017
  • 21 januari 2018
  • 18 februari 2018
  • 18 maart 2018
  • 15 april 2018

De kosten voor deelname aan de gehele wintercompetitie bedragen 15 euro per boot voor leden van de WSVW en 30 euro per boot voor niet-leden. Het inschrijfgeld kan contant worden afgerekend bij het aanmelden op de eerste wedstrijddag waarop een boot deelneemt.

Klik hier voor de wedstrijdbepalingen en wedstrijdbanen. Alle deelnemers ontvangen bij de eerste deelname van het seizoen een geplastificeerde banenkaart.

Het is noodzakelijk op de aangekondigde briefing voorafgaand aan de wedstrijd de benodigde bescheiden op te halen en kennis te nemen van mogelijke wijzigingen alsmede het formulier te ondertekenen en het inschrijfgeld te voldoen.

Let op: net als vorig jaar zijn alle opvarenden verplicht tijdens het varen een deugdelijk zwemvest te dragen.

Voor deelnemers en bemanning die ligplaats hebben in andere havens en lopend of met auto naar de prijsuitreiking komen geldt het volgende. Het terrein van de WSVW is afgesloten. Bij het loophek is een bel met intercom. Als je deze gebruikt krijg je contact met het havenkantoor of het Oorlam. De havenmeester kan vanuit het kantoor of vanuit het Oorlam het hek openen. Bij het verlaten van het terrein kun je bij het loophek op een knop drukken, waarna het hek open gaat.

Met dit formulier kunt u zich inschrijven voor de zeilwedstrijden voor kajuitzeiljachten. Onderaan de pagina kunt u zien wie er reeds heeft ingeschreven.


Aanmelden Wintercompetitie 2017-2018
NaamType
Luc DensDehler 31
Jan AartsenFriendsip 25 TS
Tom WerffVictoire V24
Hans van LiereTrident 80
Joris BeijeFinn Express 83
Antoine PietersJeanneau SO 29.2
Marc Van RemoortereJeanneau Sun Odyssey 29,2
tom VerminFinot Open 5.70
Eveline BarneveldC&C 30E
Louis KrijgerSpirit36SD
Tom VermeirenEtap20
Raoul v.d. VisseDehler 34 db2
Marc MangertBavaria 36
test tests