Voorjaarstraining #Reserve

Ook dit voorjaar organiseert de WSVW weer de voorjaarstrainingen. Deze zijn bedoeld voor vooral de wat gevorderde zeilers. Er wordt gevaren op het Veerse Meer vanuit de haven van de WSV Wolphaartsdijk. We hopen zoveel mogelijk zeilers te verwelkomen. Daarom ligt de nadruk niet alleen op wedstrijdtraining, maar vooral op het verbeteren van je eigen vaardigheden, waarbij wel erg actief gezeild wordt. Voor jeugd die in april mee wil gaan doen aan wedstrijden zoals de optispring of united4 is de voorjaarstraining een ideale manier om weer lekker op te warmen! Inschrijving staat open voor zowel RS Feva, Splash als Optimist.

De voorjaarstraining maakt ook onderdeel uit van het opleidingstraject van wedstrijdtrainers, die via de regionale opleidingslocatie die de WSVW is, hun opleiding tot wedstrijdtrainer volgen. Daarmee worden de voorjaarstrainingen nóg leuker: zowel beter leren zeilen áls leren lesgeven in één evenement!

Natuurlijk wil je dat niet missen. De datums zijn:

  • 5 maart
  • 12 maart
  • 19 maart
  • 26 maart
  • Als reservedatum hebben we eventueel 2 april nog achter de hand. Deze reservedatum gaat alleen door als er één van de voorgaande trainingen niet door kan gaan in verband met de weersomstandigheden.

De trainingen beginnen om 10:00 uur en eindigen tussen 15:00 en 16:00 uur. In maart worden de dagen wel weer langer en soms lijkt het wel zomer, maar het water is nog erg koud! Geschikte kleding zoals een dik wetsuit of droogpak is daarom verplicht. Net als uiteraard een zwemvest en een geschikte boot.

De kosten voor deelname aan deze training bedragen 50 euro voor (jeugd-/gezins-)leden van de WSVW. Niet-leden betalen 100 euro. Gelieve in te schrijven via onderstaand formulier.

Niet leden kunnen eventueel jeugdlid worden tegen betaling van het eenmalige inleggeld en de jaarlijkse contributie. Kijk hier voor een overzicht van de tarieven. Om lid te worden kun je dit formulier invullen.

Ook bij deze training kunnen we weer goed de hulp van ouders gebruiken. Wilt u op het formulier aangeven wanneer en waarvoor u beschikbaar bent? Bij voorbaat dank voor de hulp!

Inschrijven kan via de website. De inschrijving sluit op vrijdag 24 februari.

Vragen kun je het best even mailen naar jeugd@wsvw.com.
 


Inschrijfformulier Voorjaarstraining 2023

Altijd bereikbaar tijdens de zeillessen.
NaamKlasse
Hannah WesthoeveOptimist CWO-2
Liede WesthoeveOptimist CWO-2
floris huismanRS Feva CWO-3
Yasmijn BrackeRS Feva CWO-3
Fedde GreevenSplash CWO-3
Mats GreevenSplash CWO-3
Isabelle Huige Optimist CWO-3
Thomas LuitwielerOptimist CWO-2
Doeke van SurksumRS Feva CWO-3
Luna KroonRS Feva CWO-2
Sebastiaan Boeve RS Feva CWO-2
Felie NonnekesOptimist CWO-2
Florijn NonnekesOptimist CWO-2
Hidde LagendijkOptimist CWO-3
Doris RijnaardSplash Geen
Noor DominicusOptimist CWO-1
Daan DominicusOptimist CWO-2
Finn WillekesSplash CWO-3
Gijs RegoortRS Feva CWO-3
Theo De VriendtOptimist CWO-3
Felix De VriendtSplash CWO-3
Rosa SonnenbergRS Feva CWO-3
Anoniem AnoniemOptimist CWO-3
Anoniem AnoniemOptimist CWO-3
Sven BotterwegOptimist CWO-3
Noah NieuwenhuizenOptimist CWO-3
Levi NieuwenhuizenOptimist CWO-2
Anoniem AnoniemOptimist CWO-3
Jula KorstanjeOptimist CWO-3
Boas KorstanjeOptimist CWO-3
Anoniem AnoniemSplash Geen