Delta-Combi: ExtraTraining Optimist en Splash

Extra training voor CWO optimist en splash zeilers

Afgelopen zomer hebben veel kinderen hun CWO diploma 3 optimist of een CWO diploma in de splash gehaald. Tussendoor hebben veel kinderen deelgenomen aan hun allereerste wedstrijd: de Delta Combi bij de WSVW, oftewel de Pannenkoekenrace. Hoewel dat spannend was, smaakte het toch ook naar meer. De WSVW vond het geweldig dat er zoveel deelnemers uit de CWO groepen waren die samen deze eerste wedstrijd hebben gevaren en wil graag helpen om ook deelname aan de volgende wedstrijden laagdrempelig te maken.

Daarom is er de mogelijkheid om 18 september een extra dag te komen zeilen met het oog op de Deltacombi op 19 september bij de Arne. De 18e willen we afsluiten met een BBQ voor de deelnemende gezinnen. Maar natuurlijk is dat geen verplichting. Ook kan natuurlijk worden deelgenomen aan de extra training zonder deel te nemen aan de Delta Combi. Voor de Delta Combi moet je je wel via www.deltacombi.nl aanmelden.

De kosten voor de dag zeilen zijn 10 euro en voor de BBQ is 11,50pp. Voor het vervoer naar Veere kunnen onderling natuurlijk afspraken worden gemaakt.

We sluiten de inschrijvingen af op maandag 13 september om 10:00 uur.


Inschrijfformulier DeltaTraining 2021
NaamKlasse
Jobbe TiekstraOptimist
Kay ImmersOptimist
Fabiënne Dekkers Optimist
Robbe PauwelsOptimist
Sven van DartelOptimist
Jelle WestdorpSplash
Levi NieuwenhuizenOptimist
Noah NieuwenhuizenOptimist
Anoniem AnoniemOptimist
Anoniem AnoniemOptimist
Jente LagendijkSplash
Hidde LagendijkOptimist
Merle SmoldersSplash
Siebe Reis MirandaSplash
Casper GeradtsSplash
Theo De VriendtOptimist
Felix De VriendtSplash
Anoniem AnoniemSplash
Daan DominicusOptimist