Spetterclub #5

Inschrijving 2024

De spetterclub is bedoeld voor onze jongste jeugd, van 4 tot 7 jaar. Op dezelfde dagen als het jeugdzeilen kunnen ze vriendjes maken op en rond het water, de WSVW leren kennen, knutselen, spelletjes doen, krabben vangen en lekker het water op! Hierdoor raken ze spelenderwijs gewend aan het varen en krijgen de eerste beginselen van de watersport mee. De Spetterclub heeft zijn eigen clubhuis en is op dezelfde dagen als het jeugdzeilen van 11:00 tot 14:00 uur. Het is belangrijk dat de kinderen lol krijgen met elkaar rond en op het water. De lol houden we er graag in dus veiligheid staat hoog in het vaandel. Ongeacht zwemdiploma’s zullen alle kinderen van start tot einde Spetterclub hun zwemvest dienen te dragen. 

De data van de spetterclub tijdens het jeugdzeilen 2024:

  • 26 Mei
  • 2 juni
  • 9 juni
  • 30 juni
  • 25 augustus
  • 1 september
  • 8 september Optifunkamp

Ook tijdens het optifunkamp worden de Spetters niet vergeten en zullen ze ook meedoen in het zeilfeest. Hier hoort ook een trui bij, dus geef tijdens het inschrijven ook de maat van uw kind op, zodat we deze mee kunnen nemen in het bestellen.

De kosten hiervoor bedragen 7x15€=105€ inclusief optifun trui.

Lid worden?
Deelname staat open voor kinderen met een jeugd- of gezinslidmaatschap. Kinderen schrijven in met een lidnummer: als jeugdlid, gezinslid van een (groot-)ouder. Als je nog geen lid bent en je wilt lid worden, klik dan op deze link.

Inschrijven van uw zoon of dochter voor de spetterclub graag via onderstaand inschrijfformulier. Vragen kun je het best even mailen naar jeugd@wsvw.com .Inschrijven kan vanaf nu tot met 31 maart 2024.


Inschrijfformulier Spetterclub_2024Naam
Anoniem Anoniem
Fleur Hoogerheijde
Joey Kluijfhout
Alexis Bodson
Reinoud de Raad
Tobias Bories
Daan Devriendt
Willem Devriendt