Spetterclub #4

Voor de kleinste watersportertjes vanaf ongeveer 5 jaar is er de "Spetterclub". Bedoeld om volop vriendjes en vriendinnetjes te maken op de haven en kennis te maken met alles wat met watersport te maken heeft. 

De Spetterclub heeft zijn eigen clubhuis, waar je gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes onder begeleiding kunt knutselen en spelen. We gaan natuurlijk zo veel mogelijk naar buiten om te vissen, picknicken, maar ook om te trainen voor een knopendiploma! En als het mooi weer is gaan we natuurlijk ook (mee-)varen. 

De spetterclub is op dezelfde dagen als het jeugdzeilen van 11:00 tot 14:00 uur.

De data voor 2018 zijn:

- 27 mei
- 3 juni
- 10 juni
- 17 juni
- 24 juni
- 1 juli
- 9 september (tijdens Optifun-weekend)

De kosten voor het gehele programma bedragen 35 euro. 

LET OP: Nieuw dit jaar is dat de betaling van de kosten voor de Spetterclub direct bij inschrijving plaatsvind. Na het invullen van onderstaand inschrijfformulier zult u doorgeleid worden naar de betaalomgeving waar direct betaald kan worden. De algemene voorwaarden die hierop van toepassing zijn kunt u hier lezen

Veiligheid
Het is belangrijk dat de kindjes lol krijgen met elkaar rond en op het water. De lol houden we er graag in dus veiligheid staat hoog in het vaandel. Ongeacht zwemdiploma’s zullen alle kindjes van start tot einde Spetterclub hun zwemvest dienen te dragen en zal tijdens de spetterdagen extra op de veiligheid van onze jongste leden worden toegezien. 

Lid worden?
Deelname staat open voor kinderen met een jeugd- of gezinslidmaatschap. Niet leden kunnen eventueel lid worden tegen betaling van het eenmalige entreegeld en de jaarlijkse contributie. Kijk hier voor een overzicht van de tarieven. Om lid te worden kun je dit formulier invullen.

Inschrijven van uw zoon of dochter graag via onderstaand inschrijfformulier. Vragen kun je het best even mailen naar jeugd@wsvw.com  


Inschrijfformulier Spetterclub 2018Naam
Sits Willekes
Olivier Felius
Noor Dominicus
Lieven Pieters
Lize Stout
Coco Moerland
Branna de Koeijer
Naika Immers
Maas Blikslager
Floortje Blikslager
Floris Van der Hof
Thomas Luitwieler
Jelle de Jong