Spetterclub #2

Jaargang 2023

De spetterclub is bedoeld voor onze jongste jeugd, van 4 tot 7 jaar. Op dezelfde dagen als het jeugdzeilen kunnen ze vriendjes maken op en rond het water, de WSVW leren kennen, knutselen, spelletjes doen, krabben vangen en lekker het water op! Hierdoor raken ze gewend aan het gebeuren rond de WSVW en krijgen de eerste beginselen van de watersport mee. De Spetterclub heeft zijn eigen clubhuis en is op dezelfde dagen als het jeugdzeilen van 11:00 tot 14:00 uur. Het is belangrijk dat de kindjes lol krijgen met elkaar rond en op het water. De lol houden we er graag in dus veiligheid staat hoog in het vaandel. Ongeacht zwemdiploma’s zullen alle kindjes van start tot einde Spetterclub hun zwemvest dienen te dragen. 

De data van de spetterclub tijdens het jeugdzeilen 2023:

  • 4 juni
  • 11 juni
  • 18 juni
  • 25 juni
  • 2 juli
  • 9 juli.

Komen jullie ook?

Lid worden?
Deelname staat open voor kinderen met een jeugd- of gezinslidmaatschap. Niet leden kunnen eventueel lid worden tegen betaling van het eenmalige entreegeld en de jaarlijkse contributie. Kijk hier voor een overzicht van de tarieven. Om lid te worden kun je dit formulier invullen.

Inschrijven van uw zoon of dochter graag via onderstaand inschrijfformulier. Vragen kun je het best even mailen naar jeugd@wsvw.com .Inschrijven kan vanaf 3 april tot en met 1 mei 2023


Inschrijfformulier Spetterclub 2023Naam
Fleur Hoogerheijde
Daan Devriendt
Lila De Buysscher
Anoniem Anoniem
Irena Ferrari
Sven Schuijs
Sophie Schuijs