Optifunkamp

Na de zomervakantie zijn de zeillessen voorbij. Voor de jeugd organiseren we op 11 en 12 september 2021 het optifun kamp. Dit altijd gezellige feest is bedoeld voor alle jeugdleden van de WSVW. Dus ook als je geen zeillessen hebt gevolgd ben je van harte welkom om je tent op te slaan op het grasveld (of bij slecht weer in een loods). Kom vrienden maken, doe mee aan spannende speurtochten en zeil in je eigen optimist naar een eilandje voor een lekkere picknick.

Bij het optifun staat plezier maken centraal, maar zeilen doen we natuurlijk ook! Het weekend staat zoals gebruikelijk in het teken van een thema. Welk? dat zeggen we natuurlijk nog niet. ’s-Avonds zorgen we voor eten en voor de oudere jeugd een avondspel. De kleinste jeugd kan alvast gaan slapen. Slapen doen we in tenten. Die neem je zelf mee, maar het is natuurlijk gezellig om met een vriendje of vriendinnetje in een tent te slapen. De volgende dag na het ontbijt zullen we weer het water op gaan. Ouders kunnen dan je spullen vast komen opruimen. Rond een uur of 1500 is het weekend weer afgelopen.

De kosten zijn 50 euro. Schrijf je snel in, maar uiterlijk voor 30 augustus!

Lid Worden?

Deelname staat open voor zeilers met een jeugd- of gezinslidmaatschap. Niet leden kunnen eventueel lid worden tegen betaling van het eenmalige inleggeld en de jaarlijkse contributie. Kijk hier voor een overzicht van de tarieven. Om lid te worden kun je dit formulier invullen.


Inschrijfformulier

Naam
Coco Moerland
Jette Spee
Sven Botterweg
Hidde Lagendijk
Elena Perez Zepeda
Jobbe Tiekstra
Ruben Heijnen
Levi Nieuwenhuizen
Noah Nieuwenhuizen
Yasmijn Bracke
Juliet Bracke
Isabella Luitwieler
Thomas Luitwieler
Tom van de Wiel
Bob van de Wiel
Lize Stout
Jentel Pauwels
Robbe Pauwels
Naika Immers
Kay Immers
Anoniem Anoniem
Anoniem Anoniem
Bink Mos
Noor Dominicus
Daan Dominicus
Tijn Wielders
Siem Wielders