JeugdzeilenPlus

 

Ben je uit je Optimist gegroeid? Of pas je er nog in maar heb je je CWO-diploma’s al? Wil je geen wedstrijdzeilen? Wil je wel nieuwe dingen leren?

De Jeugdcommissie organiseert, onder voorbehoud, na de succesvolle paar jaar, ook dit jaar weer jeugdzeilen-plus. Het voorbehoud is omdat vorig jaar het een flinke opgave was om alle zeillessen goed te regelen met voldoende trainers en rescueboten. Maar ook dit jaar proberen we de puzzel weer te leggen.

Het jeugdzeilen-plus is op dezelfde dagen als het jeugdzeilen:

  • 10 mei, 17 mei: AFGELAST!
  • 7 juni, 14 juni, 21 juni en 28 juni

Dit jaar kunnen we bijvoorbeeld gaan zeilen met de Varuna’s van de vereniging, leren navigeren, varen met een kajuitboot of een keer surfen. Of heb je zelf een idee laat het vooral weten in het aanmeld formulier.

De kosten voor het jeugdzeilen-plus zijn EUR 60,00. Deze kunnen worden voldaan met iDeal nadat het inschrijfformulier is ingevuld.

Lid worden?
Deelname staat open voor zeilers met een jeugd- of gezinslidmaatschap. Niet leden kunnen eventueel lid worden tegen betaling van het eenmalige inleggeld en de jaarlijkse contributie. Kijk hier voor een overzicht van de tarieven. Om lid te worden kun je dit formulier invullen.

Vragen kun je het best even mailen naar jeugd@wsvw.com  


JeugdzeilenPlus 2020Naam