Jeugdzeilen #6#2020

Van 24 februari tot 16 maart is het weer mogelijk je in te schijven voor de zeillessen bij de WSVW. We proberen voor iedereen een passend programma aan te bieden, volgens de CWO systematiek.

Vanaf 7 jaar is er de Pre-groep, Spetters die zich snel ontwikkelen en kids dieal heel graag willen zeilen krijgen in deze groep de eerste beginselen van het zeilen aangeleerd en worden vertrouwd gemaakt met een optimist. Vanaf 8 jaar zijn de lessen voor beginners en gevorderden in optimist (CWO1-3) en Splash en RS-Feva (Zwaardboot CWO1-3).

Aan ontspanning zal het niet ontbreken, want ZEILFUN staat zoals altijd weer centraal.

Voor de beginners wordt zoals altijd de cursus gestart met een zwembadles, waarin wordt geoefend op omslaan en rechtzetten van de optimist. Daarna volgen er 6 lessen vanuit de haven te Wolphaartsdijk voor alle groepen.

Data:

  • AFGELAST! 4 april bootjes-controledag 
  • AFGELAST! 5 april Zwembadles Optimisten groep beginners
  • AFGELAST! 10 mei zeilles 1
  • AFGELAST! 17 mei zeilles 2
  • 7 juni zeilles 3
  • 14 juni zeilles 4
  • 21 juni zeilles 5
  • 28 juni zeilles 6
  • 5 juli zeilles 7
  • 12 juli zeilles 8 (examen)

Mogelijk wordt een les in verband met de Delta Combi naar voor geschoven. We houden je op de hoogte.

De kosten voor deze serie lessen bedragen 60 euro per deelnemer. De kosten kunnen direct worden voldaan via iDeal. Binnenkort kunt u zich inschrijven via het onderstaand inschrijfformulier op deze pagina. Na het invullen van het formulier zult u doorgeleid worden naar de betaalomgeving waar direct betaald kan worden.

Omdat de WSVW volgens de CWO systematiek les geeft, is kwaliteit zoveel mogelijk geborgd. Dat betekent ook dat er een maximum aan zeilertjes per groep gesteld wordt. De jeugdcommissie houd daarom in de gaten hoe snel de inschrijvingen verlopen. Mocht een bepaalde groep vol zitten, dan plaatsen we nieuw aanmeldingen op de wachtlijst. We hopen deze
zeilertjes dan alsnog te kunnen plaatsen als het totaal aantal inschrijvingen bekend is. Bij vragen kunt u ons mailen op jeugd@wsvw.com.

Algemene informatie over de zeillessen vind u in het informatieboekje. Verdere informatie zal, na inschrijving, eind maart volgen.

Lestijden
- Splash, RS-Feva en Jeugdzeilen-3: 10:00 - 15:30 uur
- Pre-groep, Jeugdzeilen-1 en -2: 10:00 - 15:00 uur

Materiaal
Voor het deelnemen aan de zeillessen dienen de leerlingen te beschikken over een eigen zeilboot (een Optimist/Splash/Feva) en minimaal zwemdiploma A. Daarnaast is in verband met de veiligheid het dragen van een goed passend zwemvest tijdens
de lessen verplicht.

Hulpouders
We kunnen de hulp van ouders gebruiken bij de kraanploeg voor en na de trainingen of assisteren op de wal als walouder en in het clubhuis tussen de middag. Nieuw dit jaar is dat u actief moet afmelden hiervoor. We gaan ervan uit dat er dus veel aanmeldingen van ouders zullen zijn, waardoor de belasting op de hulpouders klein wordt. De jeugdcommissie zal zo snel mogelijk een schema maken voor de inzet. Bij voorbaat dank voor de hulp!

Lid worden?
Deelname staat open voor zeilers met een jeugd- of gezinslidmaatschap. Niet leden kunnen eventueel lid worden tegen betaling van het eenmalige inleggeld en de jaarlijkse contributie. Kijk hier voor een overzicht van de tarieven. Om lid te worden kun je dit formulier invullen.

Jeugdzeilen Plus
'Ben je uit je Optimist gegroeid? Of pas je er nog in maar heb je je CWO-diploma’s al? Wil je geen wedstrijdzeilen? En wil je wel nieuwe dingen leren? Schrijf je dan in voor JeugdzeilenPlus via deze pagina!

Toch nog vragen? Mail even naar jeugd@wsvw.com


Inschrijfformulier Jeugdzeilen 2020Naam
Pieter Smet
Fabienne Dekkers
Hidde Lagendijk
Lucas Felius
Thijmen Felius
Floris Felius
Olivier Felius
Kay Immers
Ruben Heijnen
Daan Dominicus
Noor Dominicus
Bob van de Wiel
Tom van de Wiel
Geisje Tiekstra
Jobbe Tiekstra
Jette Spee
Tycho Van Der Scheer
Marilin Veris
Linden Veris
Lonneke Westdorp
Jelle Westdorp
Barbara Westdorp
Isabelle Huige
Doris Rijnaard
Thomas Luitwieler
Cai Rea
Finn Willekes
Sits Willekes
Norah van der Vlies
Tycho Smits
Juliët Manie
Mees Vermeulen
Guus Vermeulen
Coco Moerland
Floortje Blikslager
Maas Blikslager
Sven Botterweg
Bink Mos
Sven van Dartel
Storm Potteboom
Boris Blikslager