Jeugdzeilen #3#2021

Binnen de WSVW neemt de jeugd een belangrijke plek in. Vele leden zijn lid geworden bij de WSVW omdat hun kinderen zeilles volgden, en vele kinderen zijn na hun zeillessen bij de WSVW gebleven als wedstrijdzeiler of als trainer/instructeur. Een belangrijke pijler binnen de activiteiten van de WSVW zijn dan ook de jeugdzeillessen.

Zoals elk jaar zullen deze ook in 2021 door de WSVW worden georganiseerd. De WSVW hanteert daarbij het uitgangspunt dat plezier voorop staat, in combinatie met het lesgeven volgens het CWO systeem. Al jaren is dat een groot succes.

OPGELET!!! Inschrijven voor CWO2 en CWO3 niet meer mogelijk (volzet)!!

Bij inschrijving kan worden gekozen uit beginnende (pre-groep), CWO 1, CWO2 en CWO3 niveau. Speciaal voor de beginnende zeilers uit de pre-groep en CWO 1 wordt op 25 april in de ochtend een zwembadles in het Omnium in Goes georganiseerd, en in de middag een bootjes controle op de haven. De zwembadles is verplicht en is de ideale manier voor kinderen om te wennen aan een bootje, andere kinderen en instructeurs in een gecontroleerde en vertrouwde omgeving. De bootjes controle wordt dringend aangeraden om te voorkomen dat kinderen bij de eerste zeilles met een niet compleet of ondeugdelijk bootje verschijnen.

Dit jaar zijn de zeillessen gepland op

  • 30 mei in plaats van 25 april : zwembadles voor de beginnende zeilers (pre-groep en CWO 1) en bootinspectie
  • 6 juni
  • 13 juni
  • 20 juni
  • 27 juni
  • 11 juli
  • 18 juli.

Vorig jaar was een jaar waarin de WSVW, ondanks Corona, de zeillessen heeft kunnen laten doorgaan. Ook voor dit jaar houden we er rekening mee dat we nog steeds speciale eisen moeten stellen aan de organisatie. Dit hangt uiteraard af van de dan geldende regelgeving van het Rijk en van NOC-NSF. Mogelijk valt bijvoorbeeld de zwembadles uit als het zwembad nog gesloten mocht zijn. In dat geval organiseren we iets tijdens de eerste lessen in de haven. Ook kan het betekenen dat ouders niet welkom zijn om te blijven kijken. Hoe dan ook: we zullen u hier tijdig over informeren.

Inschrijven kan via de website van de WSVW. Deelname staat open voor kinderen vanaf 7 jaar met een zwemdiploma A, een eigen optimist en deugdelijke kleding zoals wetsuit en zwemvest. Inschrijvingen sluiten in principe op 15 april. Mogelijk moet eerder al besloten worden een groep dicht te zetten, als het aantal kinderen te groot wordt.

Om de lessen mogelijk te maken, hebben we ouders nodig die tijdens die lesdagen kunnen helpen met het kranen van de rescue boten, bootjes in- en uit- het water halen of walouder zijn. Als walouder sta je in contact met de instructeurs en kan je tijdens de lessen gevraagd worden te assisteren met oplossen van kleine problemen, zoals bij een blessure of mankement aan het bootje. Tijdens het inschrijven voor de zeillessen kan je aangeven dat je beschikbaar bent om te helpen tijdens de lesdagen.

Lid worden?
Deelname staat open voor zeilers met een jeugd- of gezinslidmaatschap. Niet leden kunnen eventueel lid worden tegen betaling van het eenmalige inleggeld en de jaarlijkse contributie. Kijk hier voor een overzicht van de tarieven. Om lid te worden kun je dit formulier invullen.

De WSVW hoopt op weer een mooie zomer vol zeilplezier. Bij vragen kunt u contact opnemen met jeugd@wsvw.com


Inschrijfformulier Jeugdzeilen 2021


Inschrijvingaantal
CWO115
CWO26
CWO314
pre-groep9
>>> TOTAAL44


NaamcursusKlasse
Barbara WestdorpCWO3Splash
Jelle WestdorpCWO3Splash
Jente LagendijkCWO3Splash
Jill Van LiereCWO3Splash
Felix De VriendtCWO3Splash
Siebe Reis MirandaCWO3Splash
Sven BotterwegCWO3Optimist
Doris RijnaardCWO3Splash
Levi NieuwenhuizenCWO1Optimist
Anoniem AnoniemCWO1Optimist
Laura Van de Moortelpre-groepOptimist
Jules HuigeCWO1Optimist
Jentl Murrepre-groepOptimist
Jorn Murrepre-groepOptimist
Elena Perez ZepedaCWO1Optimist
Fedde GreevenCWO3Optimist
Mats GreevenCWO3Optimist
Tom van de WielCWO1Optimist
Finn WillekesCWO3Optimist
Theo De VriendtCWO3Optimist
Jasper De SmulCWO1Optimist
Tijn WieldersCWO1Optimist
Siem WieldersCWO1Optimist
Bink BuiseCWO1Optimist
Bob van de WielCWO3Optimist
Lonneke WestdorpCWO2Optimist
Lize Stoutpre-groepOptimist
Thomas LuitwielerCWO1Optimist
Coco MoerlandCWO1Optimist
Yasmijn BrackeCWO2Optimist
Isabella Luitwielerpre-groepOptimist
Jobbe TiekstraCWO2Optimist
Geisje TiekstraCWO1Optimist
Anoniem AnoniemCWO1Optimist
Anoniem AnoniemCWO2Optimist
Noor DominicusCWO1Optimist
Bink MosCWO1Optimist
Daan DominicusCWO2Optimist
Ruben HeijnenCWO2Optimist
Hidde LagendijkCWO3Optimist
Jentel Pauwelspre-groepOptimist
Robbe Pauwelspre-groepOptimist
Naika Immerspre-groepOptimist
Kay Immerspre-groepOptimist