Extra Zeilweekend Pregroep en CWO1

Extra weekend zeilen (voor Pregroep- en CWO 1 niveau)  

Gelijk met het weekend van de zomerclinic organiseren wij voor het 2e jaar een extra weekend zeilen voor beginnende zeilers voor wie wedstrijdzeilen (nog) een stapje te ver is maar die wel lekker onder begeleiding met hun boot willen varen. 

Als je dit seizoen deelneemt aan de pregroep of CWO1 jeugdzeillessen van de WSVW, dan is dit extra zeil-weekend iets voor jou. Speciaal voor deze groep (leden) organiseren wij een weekend waarbij het de bedoeling is om het water op te gaan, veel te varen en om op een ontspannen manier jouw praktische vaardigheden weer een stapje verder te brengen. 

 Dit extra weekend zal plaatvinden op zaterdag 17 en zondag 18 augustus van 10:00 – 16:00 uur. Lunch breng je net als met de CWO lessen zelf mee.  

TIP: Een waterdicht tonnetje is een handige accessoires die in de zeilgarderobe van de beginnende zeiler eigenlijk niet mag ontbreken voor lunch, extra flesje water, zonnebrand, een zonnebril etc.  

Houdt er rekening mee dat er bij veel inschrijvingen een beroep gedaan kan worden op ouders om te helpen op het water tijdens deze 2 dagen. 

Prijs: 30 Euro

Inschrijven gebeurt via onderstaand formulier.


Inschrijfformulier ExtraZeilWeekend 2024
NaamKlasse
Cees Hoogerheijde Optimist
Teije PoelmanOptimist
Anoniem AnoniemOptimist
Olivier van EwijkOptimist
Anoniem AnoniemOptimist
Dylan SentseOptimist
Delainey Van Hartesveldt Optimist
Ymke Muskens Optimist
Christiaan Jongen Optimist
Suze BeijerOptimist
Merijn BeijerOptimist
Joris BeijerOptimist
Sven SchuijsOptimist
Sophie SchuijsOptimist
Reeva KluijfhoutOptimist