Voorjaarswedstrijdtraining

Beste doorgewinterde jeugdzeilers,

Komend voorjaar organiseert de jeugdcommissie weer trainingen voor alle beginnende en gevorderde wedstrijdzeilers van de WSVW & wijde omstreken. Er wordt gevaren op het Veerse Meer vanuit de haven van de WSV Wolphaartsdijk.  

De trainingsdata:

  • 4 maart 2018 — AFGELAST (weersomstandigheden)
  • 11 maart 2018
  • 18 maart 2018
  • 25 maart 2018
  • 8 april 2018 (reserve-datum)

LET OP: De training op 8 april gaat alleen door als er een van de voorgaande trainingen niet doorgaat in verband met de weersomstandigheden. 

De trainingen beginnen om 10:00 uur en zullen worden verzorgd voor de Optimist, Splash, RS Tera en Laser bij voldoende deelname.
De deelnemers dienen tijdens het zeilen te allen tijde een zwemvest te dragen en verplicht een droogpak of winter-wetsuit.

De kosten voor deelname aan deze training bedragen 50 euro voor (jeugd-/gezins-)leden van de WSVW. Niet-leden betalen 100 euro.
Niet leden kunnen eventueel jeugdlid worden tegen betaling van het eenmalige inleggeld en de jaarlijkse contributie. Klik hier voor meer informatie voor nieuwe leden.

LET OP: Nieuw dit jaar is dat de betaling van de kosten voor de training direct bij inschrijving plaatsvind. Na het invullen van onderstaand inschrijfformulier zult u doorgeleid worden naar de betaalomgeving waar direct betaald kan worden. De algemene voorwaarden die hierop van toepassing zijn kunt u hier lezen

We willen nieuwe deelnemers aan deze training erop wijzen dat de wedstrijdtraining een ander karakter heeft als de CWO-jeugdzeillessen in de zomer. Onze wedstrijdtrainers leren je de basistechnieken van het wedstrijdzeilen; hoe werkt een start, hoe ga je rond de boei, wie heeft er voorrang, en hoe vaar je zo snel mogelijk een kruisrak? Daarnaast worden er onderlinge wedstrijdjes gevaren. Leuk en leerzaam. De wedstrijdtraining staat open voor zeilers die tenminste zelfstandig een kruisrak naar de bovenboei kunnen varen.

Ook deze training kunnen we weer goed de hulp van ouders gebruiken. Bijvoorbeeld assisteren bij de kraanploeg voor en na de trainingen of assisteren in het clubhuis tussen de middag. Geef aub op het formulier aan wanneer en waarvoor je beschikbaar bent. Bij voorbaat dank voor de hulp!

Inschrijven via onderstaand inschrijfformulier, bij voorkeur voor 24 februari. Vragen kun je het best even mailen naar jeugd@wsvw.comNaamKlasse
Sanne van BeersOptimist C
Storm PotteboomOptimist C
Martijn WalraveSplash A
Doris RijnaardOptimist C
Livia van de VenOptimist C
Jop WesdijkAnders Laser C
Diederik van ZwolAnders Laser C
Alan VerisOptimist B
Charlotte de VriesSplash A
Finn SnijdersSplash B
Jules van RaaijSplash A
Emile van RaaijOptimist A
Jort FaberSplash A
Brennan WilkesSplash B