KleineBotenTocht

Kleine boten tocht 6 t/m 8 september 2019

De kleine boten tocht, bedoeld voor zowel zeil- als motorboten met een maximale lengte van 8,5 meter heeft als bestemming het Veerse Meer met een uitstapje naar het Noordzee strand en start vrijdagavond met een kennismakings-bbq op de haven.

 • Vrijdagavond 6 september
  We komen vanaf 17:30 u samen bij de barbequeplaats voor een aperitiefje, waarna we al spoedig de bbq's aansteken. De recreatiecommissie zorgt voor stokbrood en sausjes. Het overige eten en drinken moet je zelf meebrengen. Later komen i.v.m. werk of anderszins kan vanzelfsprekend. Is vrijdagavond niet haalbaar dan is het natuurlijk ook mogelijk om zaterdagochtend in te haken.
 • Zaterdag 7 september
  • Briefing om 09:00 uur in het Oorlam, waarna we richting Kamperland varen.
  • ’s Middags staan daar fietsen voor ons gereed om via een uitgestippelde route richting het Noordzee stand te fietsen.
  • ’s Avonds eten wij gezamenlijk bij beach-club “LEKKER” in Vrouwenpolder, waar je keuze hebt tussen een vlees, vis of vegetarisch menu. Voor de kinderen wordt een kindermenu voorzien. Na het eten fietsen wij weer terug naar de boot.
 • Zondag 8 september
  Op zondag treffen wij elkaar om 10 uur op de steiger alvorens we terugvaren naar de haven.

Kosten: Volwassenen: € 40,- Kinderen:  10,-

Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op met Esmee Joosse, mail esmeejoosse@icloud.com of Koen van Bezu, mobiel: +31 (0)6 20908963 of kvanbezu@zeelandnet.nl.


Aanmelden Kleine Boten Tocht 2019
NaamBoot