Landentafel

Op zaterdag 7 maart 2020 organiseert de recreatiecommissie van 14.00 tot 17.30 uur een kennismiddag vaartochten voor en door leden. 

Heeft u het voornemen om een vaartocht te maken naar een voor u nog onbekend gebied? Wellicht zijn andere leden daar al meerdere malen geweest. Of u nu de Roompot sluis uit wilt, de staande mastenroute wilt varen om de wadden te verkennen, wilt oversteken naar Engeland of graag Denemarken wilt bezoeken, u bent zeker niet de eerste! 

Op deze middag brengen wij graag leden bij elkaar om ervaringen uit te wisselen over de gemaakte vaartochten, samen met leden die graag informatie over een route of bestemming willen verzamelen. We maken er een gezellige middag van met een gepast hapje en drankje.

HOE WERKT HET?
U bent tijdens uw vaartochten al op interessante plaatsen geweest, heeft daar nuttige navigatie tips over of kent relatief onbekende havens langs de route en wil die informatie delen met andere leden binnen de WSVW. Dan vindt u een gewillig oor bij leden die bijvoorbeeld naar London willen varen; niet weten dat er  aan de Nieuwe Waterweg een eenvoudig aan te lopen haven ligt; wat handig is om te weten voor een tocht richting de Oostzee; hoe spannend de getijdehavens langs de Franse kust of dichter bij huis zijn, wat men moet weten over het ronden van de kop van Walcheren en de Roompot sluis.
 
Zonder leden geen informatie uitwisseling. Mocht u willen deelnemen, dan vernemen wij dat graag via het onderstaande formulier. 


Aanmelden Landentafel 2020
NaamAantalErvaring delenInformatie behoefte
Jan van Schagen1NeenJa
Ilse van Loo2JaNeen
Nico Janssens2NeenJa
Michèle Grassi2JaJa
J. v.d.Welle2NeenJa
Louis Krijger2JaNeen
Bruno BLATON1JaJa
Raoul Kerckhove2JaNeen
Ineke Stoop1NeenJa