Watersport Vereniging Wolphaartsdijk heet passanten van harte welkom in haar gezellige haven.

Tijdens het hoogseizoen in Juli en Augustus zijn onze havenmeesters 7 dagen per week aanwezig van 08.00 uur tot 18.00 uur. De overige maanden van het jaar van ma t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur.

In het voor- en naseizoen zijn de havenmeesters ook aanwezig op de zaterdagen. Als de havenmeesters niet meer aanwezig zijn kunt u in ons clubhuis het “Oorlam” tijdens de openingsuren alle informatie verkrijgen die nodig is.

Bij afwezigheid van de havenmeester hebt u een pasje nodig dat u kunt verkrijgen in ons clubhuis “Oorlam”. Mocht het “Oorlam gesloten zijn dan kunt u het telefoonnummer bellen dat u vindt voor het raam van het havenkantoor. U krijgt dan instructies hoe u verder kunt handelen voor het verkrijgen van een pasje.

Het “Oorlam” is een plaats waar u zonder enige verplichting naar toe kunt gaan om op het terras van het uitzicht te genieten of om uw eigen ontbijt met het gezin te nuttigen of om gewoon wat te lezen onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of chocolade. In het clubhuis bevindt zich ook een automaat waar versnaperingen kunnen worden gekocht.
Tevens kunt u zich hier op de hoogte stellen van onze activiteiten-agenda en informatie verkrijgen over het weer.

In de buurt van de haven, op loopafstand, bevinden zich een aantal restaurants, een supermarkt en een grote watersport winkel. Klik hier voor meer informatie.

We wensen u een prettig verblijf op onze haven!