Het WSVW-Ledenforum is een afgeschermd gedeelte van de website wat alleen voor de leden van de WSVW toegankelijk is. Doel van het Ledenforum is om de leden onderling meer met elkaar te verbinden en kennis en informatie uit te uitwisselen.

Het Forum bevat de rubrieken: marktplaats, bemanning, vraagbaak en digitaal clubhuis. Daarnaast is er een link naar het leden info-archief, waar u o.a. de ALV-stukken kunt vinden.

Toegang:
Het forum is toegankelijk via de knop “Login Ledenforum” bovenaan de website of direct via de link https://www.wsvw.com/forum.

Aanmeldprocedure:
Alle leden (incl. jeugdleden, gezinsleden) kunnen toegang krijgen, als ze zich eenmalig registreren met naam, woonplaats en lidnummer. Zodra de registratie is goedgekeurd door de forumbeheerder krijgt de aanmelder een bevestigingsmail en is het gebruikersaccount actief. Vanaf dat moment kan hij/zij alle informatie lezen, nieuwe onderwerpen plaatsen en reageren op anderen.

Spelregels:
Vanzelfsprekend zijn er ook wat spelregels opgesteld voor het gebruik van het forum, de zogenaamde Gebruiksvoorwaarden. De forumbeheerder houdt een oogje in het zeil om te zien of er niemand uit het roer loopt. 

Vragen:
Als u vragen heeft over het aanmelden of gebruik van het forum, kunt u op de pagina met vragen/antwoorden kijken. Kunt u het antwoord hier niet vinden, stuur dan een bericht naar de beheerder via de link "contact“ onderaan de forumpagina's, of een mail naar forum@wsvw.com