Beste Leden,

We willen jullie inlichten over:

Brand

Vorige week werden we opgeschrikt door de brand. Middels deze leden info brengen we je op de hoogte van de stand van zaken.

Behalve de zichtbare oppervlakkige schade aan de voorgevel van loods 1 en de zijgevel van loods 2 is er van de brand niets meer te merken. Zaterdag na de brand zijn de restanten verwijderd en is alles schoongemaakt. Maandag is onze verzekeraar ter plaatse geweest en heeft, evenals brandweer, geconstateerd dat we onze zaakjes goed op orde hebben. Conform de polisvoorwaarden worden door onze verzekeraar de kosten voor reparatie vergoed. Offertes zijn in de maak en op korte termijn hopen we de wanden te kunnen vervangen en overige kleine schade te verhelpen. Vanavond heeft de havencommissie een evaluatie sessie waarbij we commentaren van leden zullen wegen en daaruit een advies aan het bestuur maken. Hoewel we met onze regels uit het huishoudelijk- en havenreglement voldoen aan de wetgeving (brand) veiligheid jachthavens en de eisen van de verzekeraar, hebben we verzoeken van leden binnengekregen om onze eigen regels verder aan te scherpen. Het is duidelijk dat dit voor (meer) ongemak zorgt maar wel voor mogelijke inperking van schade. De HC gaat dit afwegen en met argumenten aan het bestuur voorleggen, die vervolgens hiermee naar de ALV zullen komen.
Meerdere leden hebben deze week gevraagd of het bestuur nog ""iets"" voor Hans gaat doen. Hierover is uitgebreid gesproken en hoewel de bestuurders individueel als lid van de WSVW graag willen helpen, vindt het Bestuur dat het geen actie kan initiƫren. Daarentegen staat het Bestuur achter acties die opgetuigd worden door leden voor leden/personeel of door collega's in dit geval. Inmiddels is een sponsor-actie door de collega's van het haventeam opgezet, die het Bestuur van harte kan aanbevelen! https://www.facebook.com/donate/176138890294872/?fundraiser_source=external_url

Verwittiging voor Diefstallen

Het is weer najaar en de "stropers" zijn weer op dievenpad. We ontvingen onderstaand bericht van de Politie, kijkt u mee?

Middelburg, 16 januari 2020.
 
Beste havenmeesters e.a.
Sinds half december 2019 worden weer een aantal buitenboordmotoren vanuit jachthavens gestolen en het is bekend geworden dat bepaalde personen met gebruikmaking van een personenauto dit doen. 
Meerder mogelijk jonge Oostblokkers verplaatsen zich daarbij met een zwarte BMW personenauto met een BULGAARS kenteken. Meer info vind u in de ledeninfo.
 
Hebt u bezoek gehad van deze combi (mannen en auto) of gaat u ze binnenkort opmerken bel dan de politie en vraag een onderzoek. 


Met vriendelijke groet,
 
Herman Zwijnenberg
Senior GGP, netwerker in de 110 jachthavens Zeeland-West-Brabant 
Politie | Zeeland-West-Brabant | DROS | Team Water | Jachthavens ZWB
Postbus 8050, 5004 GB Tilburg
Bezoekadres: Breestraat 15, 4381HZ Vlissingen
T 0900-8844