Het haventeam is het gezicht van de haven. Als haventeam zijn zij de gastheren en gastvrouwen voor de leden en passanten op de haven. Het haventeam zorgt ervoor dat de haven er netjes bij ligt, verzorgt de bediening van het clubhuis en coördineren en organiseren de winterberging en het kranen, geeft ligplaatsen uit, assisteert bij werkzaamheden en festiviteiten. Zij denken mee met onze leden, passanten en het bestuur.

SAMENSTELLING HAVENTEAM
Havencoördinator
John van de Sluis
   teamleider@wsvw.com
Havenmeesters:
Erwin Beije
René Poortvliet
Charly Beije
   havenmeester@wsvw.com
   telefoon: +31 113-586103
   Nummer i.g.v. noodgeval: + 31 113 - 79 11 00
Secretariaat/ Administratie
Thérèse Bond
   secretariaat@wsvw.com
   + 31 113 – 58 60 89
Beheerders Clubhuis Oorlam
Henk & Marina Heijkamp
   oorlam@wsvw.com

Het secretariaat is onderdeel van het haventeam en verzorgt de (leden) administratie en financiële administratie. U kunt bij het secretariaat terecht voor o.a. vragen over uw factuur, de haven, een ligplaats, zomer en/of winterstalling, plaatsing van advertentie in de Vaan en nog veel meer. U kunt hier ook een melding van een vrije ligplaats doen of een vaste ligplaats aanvragen.

Iedereen van het haventeam is in het bezit van een certificaat Bedrijfs Hulp Verlener, voor de eerste hulp bij ongevallen.

De havenmeesters en het secretariaat zijn gehuisvest in het havenkantoor op de begane grond. Boven het havenkantoor is ons clubhuis het Oorlam.

Wij wensen u een prettig verblijf op onze haven of hopen u spoedig te mogen verwelkomen!