Het haventeam is het gezicht van de haven, en bestaat uit Teamleider John vd Sluis, Havenmeesters Erwin Beije, René Poortvliet en Charly Beije,  administratie Therese Bond en de gezichten van het Oorlam, Henk en Marina Heijkamp. Als haventeam zijn wij de gastheren en gastvrouwen voor de leden en passanten op de haven. Wij, het haventeam zorgen ervoor dat de haven er netjes bij ligt, verzorgen de bediening van het clubhuis en coördineren en organiseren de winterberging en het kranen, geven ligplaatsen uit, assisteren bij werkzaamheden en festiviteiten. We denken mee met onze leden, passanten en het bestuur.

Het secretariaat is onderdeel van het haventeam en verzorgt de (leden) administratie en financiële administratie. U kunt bij het secretariaat terecht voor o.a. vragen over uw factuur, de haven, een ligplaats, zomer en/of winterstalling, plaatsing van advertentie in de Vaan en nog veel meer. U kunt hier ook een melding van een vrije ligplaats doen of een vaste ligplaats aanvragen.

Iedereen van het haventeam is in het bezit van een certificaat Bedrijfs Hulp Verlener, voor de eerste hulp bij ongevallen.

De havenmeesters en het secretariaat zijn gehuisvest in het havenkantoor op de begane grond. Boven het havenkantoor is ons clubhuis “t Oorlam.

Wij wensen u een prettig verblijf op onze haven of hopen u spoedig te mogen verwelkomen!