WSVW Potluck

In navolging van de spontaan ontstane POTLUCK (vrij vertaald POTGELUK) van afgelopen jaar, georganiseerd door Jacob, is het idee ontstaan om te kijken of dit een jaarlijks terugkerende activiteit zou kunnen zijn op de avond voorafgaand aan de seizoen opening. Dit jaar is dat 15 april. Afgelopen editie waren er 31 deelnemers. De vorige editie is erg goed bevallen en voor velen een welgekomen terugzien van vrienden, steigergenoten, … na de wintermaanden.

Gezien het succes is er besloten deze activiteit verder uit te dragen naar alle WSVW leden.

Wil je mee doen? Schrijf je dan in voor 2 april aanstaande !

De definitie volgens wikipedia : Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer of groep deelnemers eten meebrengt (vaak zelf bereid) en dat deelt met alle andere aanwezige gasten. Het idee is dat men met minimale kosten toch een zeer gevarieerde maaltijd heeft, waarbij het "luck"-element speelt. De bedoeling is dat men net iets meer meebrengt dan voor het aantal deelnemers waarmee men zelf komt. 

Potlucks zijn een wijd verspreid gebruik onder zeilers in de Caraïben en de Pacific en biedt deelnemers een mogelijkheid om gezellig samen te komen en elkaar beter te leren kennen. 

Hoe werkt de WSVW POTLUCK

Jacob en Cara organiseren de potluck en zijn aanspreekpunt.Wil je deelnemen, meld je dan ZELF aan via de volgende link  https://forms.gle/EUzRMf1EMcMj91Ao7
Laat je gegevens achter op het formulier en houdt de datum (15-04) vrij. 
In de eerste dagen van april wordt er door Jacob op basis van de inschrijvingen een WhatsApp groep aangemaakt met de uiteindelijke indeling en verdere instructies. 
Afhankelijk van het aantal voorkeuren bij de keuze van aperitief, side dish en dessert zou het kunnen dat je, met onschuldige hand, alsnog wordt ingedeeld bij een ander dan door jou opgegeven deelgerecht groepje. 
  

Voor de potluck zelf:

Iedereen brengt zijn eigen drank, bestek, glazen, stuk vlees – vis of … mee voor op de . 
Hoeveel van de door jou voorbereide onderdelen breng je mee? Als maatstaf breng je per 2 inschrijvingen een schotel / aperitief of dessert mee voor ongeveer 8 personen. 

Voor verdere vragen kun je Jacob contacteren, bij voorkeur via Whatsapp.

De contactgegevens staan in het inschrijf formulier.

Een vriendelijke groet,

Jacob