Radiozeilen zaterdagavond 2

Net zoals vorige zomer worden er weer in 2023 Micro-Magic zaterdagavond wedstrijdjes georganiseerd omdat het, zowel voor de deelnemers als de toeschouwers, toch altijd een leuke en gezellige avond is. 
Niet meer elke week maar om de twee weken.

Op volgende data wordt er gevaren:

  • 8 juli
  • 22 juli
  • Afgelast:5 augustus
  • 19 augustus
  • 2 september

Het is niet de bedoeling om er een zomercompetitie van te maken, er wordt enkel een daguitslag gemaakt. Zo moet niemand zich verplicht voelen om elke zaterdagavondwedstrijd te moeten deelnemen voor een goed eindklassement. 
Het is vooral de bedoeling dat iedereen, die er zin in heeft, mee kan doen. Ook leden, niet leden en passanten die dit leuk vinden kunnen deelnemen.
Natuurlijk hopen we op een talrijke opkomst.

De eerste start wordt telkens om 19u00 gegeven en het klaarmaken van de bootjes kan vanaf 18u30 in loods 1.

Na de wedstrijdjes zakken we af naar het Oorlam om met een drankje wat na te praten en de daguitslag bekend te maken.

DEMO BOOTJE
Deze zaterdagavond wedstrijdjes zijn ook ideaal om eens kennis te maken met het Micro-Magic modelbootzeilen. Heb je zin om eens mee te varen? Kom dan om 18u30 naar loods 1 en meld je daar aan.  Onder begeleiding kan je dan gebruik maken van ons demobootje.

GRAAG EEN HELPENDE HAND?
Vaart jouw bootje niet zo goed of heb je een technisch probleem en heb je graag wat hulp? We helpen je graag verder. Spreek ons aan of stuur een mailtje naar radiozeilen@wsvw.com zodat we een moment kunnen vinden waar we op een rustige manier de nodige herstellingen of afstellingen van je bootje kunnen uitvoeren.
Dit kan alleen maar leiden naar nog leukere en spannende wedstrijden.

Tot binnenkort,

Het MM organisatieteam,

Erik Teuwen
Alex Kuppens