Passanten zijn van harte welkom op onze haven.

Als de havenmeester niet meer aanwezig is kunt u in ons clubhuis het “Oorlam” alle informatie verkrijgen die nodig is. Om op ons bewaakte terrein te komen heeft u een pasje nodig dat u verkrijgen kunt in het “Oorlam”. Indien het oorlam gesloten is dan kunt u het telefoonnummer bellen dat u vindt in de vitrinekast naast de ingang van het havenkantoor. U krijgt dan instructies hoe u verder kunt handelen voor het verkrijgen van een pasje.

Het “Oorlam” is een plaats waar u zonder enige verplichting naar toe kunt gaan om op het terras van het uitzicht te genieten of om uw ontbijt met het gezin te nuttigen of om gewoon wat te lezen onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of chocolade. Tevens kunt u zich hier op de hoogte stellen van onze activiteiten agenda en informatie verkrijgen over het weer.

In de hal beneden, achter de trap, bevindt zich een automaat waar versnaperingen kunnen worden gekocht. In de buurt van de haven bevinden zich een aantal restaurants van verschillende prijsklasse en aanbod.


Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie 2019

6 januari 2019 - 16:00

Meer informatie

Lezing Antifouling

2 februari 2019 - 15:00

Meer informatie