On-line enquête m.b.t het Veerse Meer

Om op de vergadering van de gebruikers raad Veerse meer wat meer beslagen ten ijs te komen zou Frits Sant, die namens het bestuur in de Veerse Meer gebruikersraad zit, graag input hebben van de WSVW leden. U kunt uw ervaringen/suggesties in relatie tot het Veerse Meer doorgeven via onderstaande formulier.

Wat is de Veerse Meer Gebruikersraad?
De Veerse Meer gebruikersraad is een raad die door het waterschap wordt bijgepraat en waar de WSVW als “Klant” (gebruikers) ons zegje mogen/kunnen doen in de 2 jaarlijkse vergadering waarin tevens vertegenwoordigd: het waterschap, Rijkswaterstaat, de Hiswa, visserij beheer,  kamer van koophandel en de dijkgraaf. In de gebruikersraad zijn een aantal geselecteerde gebruikers partijen vertegenwoordigd waaronder de WSVW.

Het waterschap is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare watersport voorzieningen in en om het Veerse meer en overlegt m.b.t. de uitvoering van bedoelde voorzieningen met de gebruikers raad. Dit is contractueel vast gelegd en de WSVW betaalt daar een bedrag per ligplaats voor dat jaarlijks (1 jan.) wordt geïndexeerd.


Veerse Meer Enquete Veerse Meer Enquete

---- Graag uw mening over: ----