De jeugdcommissie zoekt versterking!

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, zo luidt het bekende gezegde. En jeugd heeft de WSVW zeker! Kijk maar naar de grote hoeveelheid zeilers en zeilsters die op zondagen op de haven te vinden zijn bij de zeillessen, de wedstrijdtrainingen, de clubkampioenschappen, het optifunweekend, de pannenkoekenrace, noem maar op.

Om al deze activiteiten te kunnen (blijven) organiseren is de jeugdcommissie op zoek naar nieuwe leden voor de commissie. Vind je het leuk dingen te organiseren voor de jeugd en tijdens activiteiten de handen uit de mouwen te steken? Ben je bereid enkele zondagen per jaar vroeg op te staan om koffie te zetten voor onze enthousiaste trainers? Heb je altijd al je kraanbewijs voor de kleine kraan willen halen? Ben je geïnteresseerd in opleidingen voor zeilers en trainers? Of vind je het een uitdaging om de kleinere jeugd enthousiast te maken voor watersport?
Dan zoeken wij jou!

De jeugdcommissie vergadert ongeveer tien keer per jaar, op dit moment bij toerbeurt bij een van de leden thuis. De commissieleden leveren niet alleen hun bijdrage aan de organisatie achter de schermen, zoals administratie, promotie en planning, maar zijn ook actief tijdens de activiteiten. Bijvoorbeeld door als walouder beschikbaar te zijn voor vragen van ouders en trainers, te helpen bij het vertrek en de aankomst van de zeilers, ervoor te zorgen dat de rescueboten in- en uit het water gaan, de spetterclub te ondersteunen of lunch te verzorgen bij het optifunweekend of de zomerclinic. Ook spelen commissieleden een rol bij de begeleiding, coaching en ondersteuning van onze trainers. We kunnen het grootste deel van de opleiding van onze trainers op de vereniging zelf verzorgen. Daarvoor moeten we natuurlijk wel onze eigen kennis op peil houden.

Heb je interesse of vragen?
Neem contact met ons op via jeugd@wsvw.com