Voorjaarswedstrijdtraining

Komend voorjaar organiseert de jeugdcommissie weer trainingen voor alle beginnende en gevorderde wedstrijdzeilers van de WSVW & wijde omstreken. Er wordt gevaren op het Veerse Meer vanuit de haven van de WSV Wolphaartsdijk.  

De trainingsdata: 17 en 24 maart, 7 en 14 april 2019.  
31 maart is de reserve-datum.

Wegens de slechte weersomstandigheden valt de voorjaarstraining voor de Feva en de Optimist op 17 Maart weg.De Splash vaart wel. 
Voor Feva en Optimist wordt er op de reservedatum, 31 maart, dus wel getraind (als het weer dat toelaat).

LET OP: De training op 31 maart gaat alleen door als er een van de voorgaande trainingen niet doorgaat in verband met de weersomstandigheden.
De trainingen beginnen om 10:00 uur en zullen worden verzorgd voor de Optimist, Splash, Laser, RS-Tera en RS Feva bij voldoende deelname. De deelnemers dienen tijdens het zeilen te allen tijde een zwemvest te dragen en verplicht een droogpak.

De kosten voor deelname aan deze training bedragen 50 euro voor (jeugd-/gezins-)leden van de WSVW. Niet-leden betalen 100 euro. Betaling kan bij inschrijving via iDeal.
Niet leden kunnen eventueel jeugdlid worden tegen betaling van het eenmalige inleggeld en de jaarlijkse contributie. Kijk hier voor een overzicht van de tarieven. Om lid te worden kun je dit formulier invullen.

Voor de tweemansboot-zeilers geldt dat we ook deze serie trainingen weer een beperkt aantal boten beschikbaar hebben voor zeilers die zelf nog geen boot hebben. Geef op het inschrijfformulier aan of je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Voor gebruik van deze boten zal, naast het stallingsgeld, een vergoeding in rekening worden gebracht. Op dit moment is het bedrag daarvan helaas nog niet bekend, we hopen dat zo snel mogelijk bekend te kunnen maken.

Extra voor de Splash:
Naast de vier trainingen in Wolphaartsdijk bestaat de mogelijkheid twee keer in Hellevoetsluis te trainen met de trainingsgroepen van ZCK en Binnenmaas. Deze extra trainingen zijn op 10 en 31 maart. Deelname kost 10 euro voor leden, 20 euro voor niet-leden. Geef op het inschrijfformulier aan of je hiervan wel of geen gebruik wilt maken.

We willen nieuwe deelnemers aan deze training erop wijzen dat de wedstrijdtraining een ander karakter heeft dan de CWO-jeugdzeillessen in de zomer. Onze wedstrijdtrainers leren je de basistechnieken van het wedstrijdzeilen; hoe werkt een start, hoe ga je rond de boei, wie heeft er voorrang, en hoe vaar je zo snel mogelijk een kruisrak? Daarnaast worden er veel onderlinge wedstrijdjes gevaren. Leuk en leerzaam. De wedstrijdtraining staat open voor zeilers die tenminste zelfstandig een kruisrak naar de bovenboei kunnen varen.

Ook bij deze training kunnen we weer goed de hulp van ouders gebruiken. Bijvoorbeeld assisteren bij de kraanploeg voor en na de trainingen of assisteren als walouder of reserve-rescue. Wilt u op het formulier aangeven wanneer en waarvoor u beschikbaar bent? Bij voorbaat dank voor de hulp!

Inschrijven via onderstaand inschrijfformulier, bij voorkeur voor 7 maart.  
Vragen kun je het best even mailen naar jeugd@wsvw.com  


Inschrijfformulier Voorjaarstraining 2019NaamKlasse
Jente GoossensRS Feva B
Jelle WestdorpOptimist C
Kai HuibregtseAnders Topaz Uno nvt
Wouter GeradtsSplash B
Andreas ZwanenburgSplash A
Casper GeradtsOptimist B
Daphne SomersSplash A
Ralph StronkSplash B
Faye StronkOptimist C
Brennan WilkesSplash B
Maryn WilkesSplash A
Veerle PietersOptimist C
Quinten PietersOptimist C
Laurits van de VenSplash B
Martijn WalraveSplash A
Melani De BatSplash A
charlotte de vriesSplash B
sigert de VriesSplash B
Jules van RaaijSplash A
Emile van RaaijSplash B
Barbara WestdorpOptimist C
Doris RijnaardOptimist B
Sanne van BeersRS Feva B
Annelotte van MierloRS Feva B
Julius SmoldersRS Feva Beginner
Finn SnijdersSplash A
Livia van de VenRS Feva B
Carlos HagensRS Feva Beginner
Sven BotterwegOptimist Beginner
Myrthe MoelikerRS Feva B
Storm PotteboomRS Feva C