Voorjaarstraining #1

Komend voorjaar organiseert de jeugdcommissie weer trainingen voor alle beginnende en gevorderde wedstrijdzeilers van de WSVW & wijde omstreken. Er wordt gevaren op het Veerse Meer vanuit de haven van de WSV Wolphaartsdijk.  

De trainingsdata: 8 maart. De trainingen op 15, 22 en 29 maart zijn AFGELAST (Corona).
Ook de reserve-datum van 5 april is AFGELAST (Corona).
LET OP: De training op 5 april gaat alleen door als er een van de voor-gaande trainingen niet doorgaat in verband met de weersomstandigheden. 

De trainingen beginnen om 10:00 uur en zullen worden verzorgd voor de Optimist, Splash, Laser en RS Feva bij voldoende deelname. De deelnemers dienen tijdens het zeilen te allen tijde een zwemvest te dragen en verplicht een droogpak of passende winterkleding. Een normaal wetsuit is niet toegestaan. 

De kosten voor deelname aan deze training bedragen 50 euro voor (jeugd-/gezins-)leden van de WSVW. Niet-leden betalen 100 euro. Betaling kan bij inschrijving via iDeal. 
Niet leden kunnen eventueel jeugdlid worden tegen betaling van het eenmalige inleggeld en de jaarlijkse contributie. Kijk hier voor een overzicht van de tarieven. Om lid te worden kun je dit formulier invullen.

Extra voor de Splash:
Naast de vier trainingen in Wolphaartsdijk bestaat de mogelijkheid twee keer in Hellevoetsluis te trainen met de trainingsgroepen van ZCK en Binnenmaas. Deze extra trainingen komen in de plaats van de twee trainingen op de WSVW op 22 en 29 maart. Geef op het inschrijfformulier aan of je hiervan wel of geen gebruik wilt maken.

We willen nieuwe deelnemers aan deze training erop wijzen dat de wedstrijdtraining een ander karakter heeft dan de CWO-jeugdzeillessen in de zomer. Onze wedstrijdtrainers leren je de basistechnieken van het wedstrijdzeilen; hoe werkt een start, hoe ga je rond de boei, wie heeft er voorrang, en hoe vaar je zo snel mogelijk een kruisrak? Daarnaast worden er veel onderlinge wedstrijdjes gevaren. Leuk en leerzaam. De wedstrijdtraining staat open voor zeilers die tenminste zelfstandig een kruisrak naar de bovenboei kunnen varen. 

Ook bij deze training kunnen we weer goed de hulp van ouders gebruiken. Bijvoorbeeld assisteren bij de kraanploeg voor en na de trainingen of assisteren als walouder of reserve-rescue. Wilt u op het formulier aangeven wanneer en waarvoor u beschikbaar bent? Bij voorbaat dank voor de hulp! 

Inschrijven via onderstaand inschrijfformulier, bij voorkeur voor 1 maart.  
Vragen kun je het best even mailen naar jeugd@wsvw.com  


Inschrijfformulier Voorjaarstraining 2020NaamKlasseHellevoetsluis