Valk en Yngling Voorjaarsrace - 3

Wedstrijden Valken en Yngling op de Vrijdagavond

Ook dit jaar willen we, mits Corona het toestaat, weer Valken/Yngling races organiseren. Dit keer op de vrijdagavond om meer mensen de gelegenheid te geven mee te doen en om het wedstrijd- en het verenigingsgevoel te stimuleren. We varen dit jaar niet alleen in Valken, ook in Yngling.

Valken
De WSVW huurt 6 Valken bij de Zeilschool en daarin kunnen 6 teams plaats nemen. De teams worden zelf samengesteld, de personen kunnen wisselen, maar men vaart onder dezelfde naam. Als je zelf een Valk hebt kun je ook inschrijven.

Ynglings
Raoul van de Visse stelt 4 ynglings ter beschikking voor deze wedstrijden. Wil je van die faciliteit gebruik maken, neem dan even contact op via wedstrijd@wsvw.com en brengen we je in contact met Raoul. Heb je zelf een Yngling kun je natuurlijk gelijk inschrijven!

Data en Mededelingen
De Valkenraces staan gepland voor 28 mei, 4, 11 en 18 juni, 2 en 9 juli met als reservedatum 16 juli!
We varen volgens in achtneming van de wedstrijdregels, maar protesten zijn uitgesloten.
De wedstrijdcommissie kan de wedstrijd afgelasten als het niet verantwoord is te zeilen vanwege het weer of andere om omstandigheden.
Het inschrijfgeld voor de gehele competitie bedraagt € 100,00. Dit bedrag te betalen gelijktijdig met de inschrijving op de rekening van de WSVW.
Nader instructies, zoals gebruik van de boten en starttijden etc., aan de deelnemers wordt via de mail en WhatsApp groep gecommuniceerd.


Inschrijfformulier Valk en Yngling Races Voorjaar 2021


NaamType
Marc MangertValk
Michiel Koopen Yngling
Hans KooleValk
Jet DominicusValk