Spetterclub #1#2021

 Spetterclub inschrijving geopend!!!

Voor de kleinste watersportertjes vanaf ongeveer 5 jaar is er, tijdens de dagen van het jeugdzeilen,  de "Spetterclub". De datums in 2021 zijn

  • 6 juni, 13 juni, 20 juni, 27 juni, 11 Juli en 18 juli

Elke dag van 11 - 14 uur. De spetterclub is bedoeld om volop vriendjes en vriendinnetjes te maken op de haven en kennis te maken met alles wat met watersport te maken heeft.

De Spetterclub heeft zijn eigen clubhuis, waar je gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes onder begeleiding kunt knutselen en spelen.
We gaan natuurlijk zo veel mogelijk naar buiten om te vissen, picknicken, maar ook om te trainen voor een knopendiploma! En als het mooi weer is gaan we natuurlijk ook (mee-)varen.

Je bent van harte welkom om te komen spetteren. De kosten zijn 60 euro. Enige verplichting is een goed zwemvest, en natuurlijk een stralend humeur!

Voor de begeleiding is het altijd fijn als ouders 1 of enkele keren mee kunnen helpen. Kennis van watersport is niet noodzakelijk, een beetje creativiteit kan handig zijn. Zien we u ook?

Lid worden?
Deelname staat open voor kinderen met een jeugd- of gezinslidmaatschap. Niet leden kunnen eventueel lid worden tegen betaling van het eenmalige entreegeld en de jaarlijkse contributie. Kijk hier voor een overzicht van de tarieven. Om lid te worden kun je dit formulier invullen.

Inschrijven van uw zoon of dochter graag via onderstaand inschrijfformulier. Vragen kun je het best even mailen naar jeugd@wsvw.com  Inschrijfformulier Spetterclub 2021Naam
Quinten Bories
Delainey van Hartesveldt
Neelke Tiekstra
Anoniem Anoniem
Dylan Sentse