Najaarswedstrijdtraining #1

Beste doorgewinterde jeugdzeilers,

Ook dit jaar organiseert de jeugdcommissie najaarstrainingen voor alle beginnende en gevorderde wedstrijdzeilers van de WSVW & wijde omstreken. Er wordt gevaren op het Veerse Meer vanuit de haven van de WSV Wolphaartsdijk.

De trainingsdata:

  • 29 oktober
  • 5 november​
  • 19 november​
  • 26 november​
  • 3 december (reservedatum)

LET OP: De training op 3 december gaat alleen door als er een van de voorgaande trainingen niet doorgaat in verband met de weersomstandigheden.

De trainingen beginnen om 10:00 uur en zullen worden verzorgd voor de Optimist, Splash, RS Tera en Laser bij voldoende deelname.
De deelnemers dienen tijdens het zeilen te allen tijde een zwemvest te dragen en verplicht een droogpak.

De kosten voor deelname aan deze training bedragen 50 euro voor (jeugd-/gezins-)leden van de WSVW. Niet-leden betalen 100 euro.

U ontvangt een factuur voor het voldoen van deze kosten. Niet leden kunnen eventueel jeugdlid worden tegen betaling van het eenmalige inleggeld en de jaarlijkse contributie. Klik hier voor meer informatie voor nieuwe leden.

We willen nieuwe deelnemers aan deze training erop wijzen dat de wedstrijdtraining een ander karakter heeft als de CWO-jeugdzeillessen in de zomer. Onze wedstrijdtrainers leren je de basistechnieken van het wedstrijdzeilen; hoe werkt een start, hoe ga je rond de boei, wie heeft er voorrang, en hoe vaar je zo snel mogelijk een kruisrak? Daarnaast worden er onderlinge wedstrijdjes gevaren. Leuk en leerzaam. De wedstrijdtraining staat open voor zeilers die tenminste zelfstandig een kruisrak naar de bovenboei kunnen varen.

Ook deze training kunnen we weer goed de hulp van ouders gebruiken. Bijvoorbeeld assisteren bij de kraanploeg voor en na de trainingen of assisteren in het clubhuis tussen de middag. Geef aub op het formulier aan wanneer en waarvoor je beschikbaar bent. Bij voorbaat dank voor de hulp! Inschrijven via onderstaand inschrijfformulier, bij voorkeur voor 15 oktober. Vragen kun je het best even mailen naar jeugd@wsvw.com


Inschrijfformulier Najaarstraining 2017

Ouder beschikbaar om te helpen:
Met het versturen van dit formulier verklaart u dat uw zoon/dochter geheel voor eigen rekening en risico aan de trainingen deelneemt en zal noch de WSVW, noch andere bij de organisatie betrokkenen aansprakelijk stellen voor enige schade of letsel, welke direct of indirect door deelnemen aan de trainingen kan ontstaan.


NaamKlasse
Storm PotteboomOptimist Beginner
Doris RijnaardOptimist C
Sigert de VriesOptimist A
Charlotte de VriesSplash B
Melani de BatOptimist A
Sanne van BeersOptimist C
Lars GijzelSplash Beginner
kim GijzelSplash A
Ralph StronkAnders Laser Beginner
Martijn WalraveSplash A
Alan VerisOptimist B
Andreas Zwanenburg Splash A
Jules van RaaijSplash A
Emile van RaaijOptimist A
Maryn WilkesSplash A
Brennan WilkesSplash B
Daphne SomersSplash B
Maarten MarcusseAnders Open Bic C
Jente MooijRS Tera nvt
Finn SnijdersSplash B
Joep HarsveldtSplash B
Wouter GeradtsSplash Beginner
Livia van de VenOptimist C
Laurits van de VenSplash A
Lianne van LangeraadRS Tera nvt
Marle GoossensOptimist C
Jente GoossensAnders RS Feva B
Jort FaberSplash A
Pier ClaeijsAnders Laser Beginner
Iza NijsseAnders Laser Beginner