Lezing Antifouling

Voor de eigenaren van boten die momenteel op de kant staan is begin van het jaar altijd de tijd dat er nagedacht moet gaan worden over het voorkomen van aangroei tijdens het zomerseizoen. Het voorjaar nadert met rasse schreden en zo ook de tewaterlating.

Voor de boten die nog in het water liggen is het voorjaar vaak een periode voor het snel knippen en scheren van het onderwaterschip, om daarna lekker van de zomer te kunnen genieten.

Kortom iedereen die van de zomer zonder een ‘baard aan de boot’ wil kunnen rondvaren zoekt naar de beste manier om aangroei zo veel mogelijk en zo lang mogelijk te voorkomen. Het daadwerkelijk varen met de boot is een belangrijk element, maar ook het toegepaste aangroei werend middel dat op de boot wordt gesmeerd is bepalend voor een al dan niet geslaagd zomerseizoen.

De recreatiecommissie heeft accountmanager Sissy Traa-De Groot van jachtlakken merk ‘International’ nogmaals bereid gevonden om een lezing te verzorgen over de behandeling van verschillende ondergronden, het identificeren van de meest voorkomende problemen op het onderwaterschip en natuurlijk over de werking, het juiste gebruik van antifouling en de wetgeving rondom dit aangroei werende middel.”

De lezing vindt plaats in Het Oorlam op zaterdag 2 februari 2019 van 15.00Hr tot 17.00Hr. Graag aanmelding via het formulier onderaan.

Wij hopen op een grote opkomst van nieuwsgierige leden. Om te weten hoeveel mensen er komen verzoeken wij om onderstaand inschrijfformulier in te vullen als je aanwezig wilt zijn.

Rondom de lezing is het Oorlam geopend om verhalen en ervaringen met elkaar uit te wisselen of na te praten over de opgedane kennis.


Aanmelden Lezing Antifouling 2019
Naam
Luc Dens
Paul Duine
adriaan van noord
Harry Meeuwissen
Bianca Taalman
Arthur Stijns
Dirk Minnaard
Alain Descamps
Peter van den Bossche
Ria van den Bossche
Willy Wattelé
Bart Sels
Frans Kasander
Pieter Tazelaar
Frans Wondergem
Luc Van den Bergh
Annemiek Manni
Hans Bluijssen
Sander-Jaap Van der Hof
John Siemerink
Henk Moolenaar
Tonny van der Borgt
Erik en inge Geeraerts-roelens
Karl Van Harck
Kees Stouthamer
Berend Bootje
Froukje Potteboom
Thorsten Verhoeff
D Rouss
Frits Sant
Merien van Loo
Juan en Vicky Perez Zepeda-Taeymans
hugo ruymbeke/3psy bvba
Ad Riemens
Frans Aerts
Jaco En Cara
jan harten
Danny, Susan en Arno Claessens
Johan en Ineke Stoop
Frans Kraak
Patrick Sterkens
Joost Schuijs
Hans Walrave
Joos Dominicus
Marcel Teeuwen
Voor Achter