Zomer clinic jeugd

Net als voorgaande jaren is er weer een leuke en leerzame 4-daagse zomerclinic in de eerste week van de schoolvakantie. De clinic is van maandag 9 t/m donderdag 12 juli en staat open voor alle jeugdzeilers die tenminste hun CWO-1 diploma hebben.

Voor de Splash-wedstrijdzeilers wordt er training gegeven door gasttrainer Han Beverwijk. Deze groep bevat maximaal 12 zeilers.
De overige zeilers trainen onder begeleiding van een aantal van onze eigen trainers. We delen de groepen in op niveau en de precieze indeling is mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

De kosten voor de clinic bedragen 80 euro voor de Splash-zeilers en 50 euro voor de overige zeilers.

Niet-leden kunnen deelnemen tegen het dubbele tarief van 160 respectievelijk 100 euro.
Bij overschrijding van het maximale aantal deelnemers hebben leden voorrang.

De trainingen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Vanaf 8.00 uur is er een havenmeester aanwezig en vanaf 8.30 uur kun je ook bij iemand van de jeugdcommissie terecht. De trainingen worden georganiseerd zonder eten en zonder overnachtingen. Neem zelf je lunchpakket mee!

We zoeken nog ouders die tijdens de clinic een of meerdere dagen of dagdelen willen assisteren. Bijvoorbeeld bij het verzorgen van de lunch voor de trainers, hulp bieden aan de zeilers op de wal of op het water in een begeleidingsboot. Wilt u op het inschrijfformulier aangegeven of en wanneer u eventueel beschikbaar zou kunnen zijn? Dan kunnen wij hiervoor een indeling maken. Bij voorbaat dank voor de hulp.

Aanmelden graag voor 3 juli via onderstaand inschrijfformulier.
Er is maar een beperkt aantal plaatsen. VOL = VOL!

 


Inschrijfformulier Zomerclinic 2018NaamKlasse
Jules van RaaijSplash A
Emile van RaaijSplash B
Martijn WalraveSplash A
Ralph StronkSplash B
Wouter GeradtsSplash B
Maryn WilkesSplash A
Brennan WilkesSplash B
Rens Van DartelOptimist CWO 2
Sven Van DartelOptimist CWO 1
Sigert de VriesSplash B
Melani de BatSplash B
Faye StronkOptimist CWO 1
Daphne SomersSplash A
Serge Buuren vanAnders CWO 1
Quinten PietersOptimist CWO 1